Telia – Sveriges ledande leverantör av telefonitjänster.

Telia har som leverantör av fast och mobil telefoni länge stått för trygghet, och säkerhet för bra telefoni och rikstäckande utbredning. Idag finns det dock många leverantörer av mobilabonnemang att välja på för den som söker efter bästa pris, och överlägsna tekniska funktioner. Ett Telia abonnemang står sig dock fortfarande bra i konkurrensen, vare sig det gäller fast eller mobil telefoni.

Som den klart största teleoperatören i Sverige kan Telia, med sin kvalitet och priser vara det bästa valet. Det är inte alltid det billigaste, med mest bling bling, som är det bästa. Ibland kan det vara bra att tänka på vad som händer om du skulle stå ute i skogen, eller ödemarken, någonstans i Sverige. Kanske du är företagare och behöver ett system, och koncept som du alltid kan lita på i alla väder. Det är då man väljer Telia, för deras överlägsna täckning och stabila nät.

Det är heller inte alla andra mobiloperatörer som har ett eget nät att tillgå, utan istället hyr in sig på Telias nät. Då går tankarna till hur samhället ser ut i övrigt. I nästan alla förekommande fall av produkter och tjänster så är originalet lite bättre och dyrare, än alla andra som tillverkar på licens under annat namn. Är det verkligen så att andra mobiloperatörer har samma kvalitet som Telia?

Telia, nästan alltid i topp.

I de undersökningar som gjorts under 2013 och 2014, så ligger Telia nästan alltid i topp som leverantör av den gigantiskt växande och utbredda mobiltelefonin. På egen begäran gjorde Telia, 2013, en undersökning om vilken mobiloperatör det svenska folket upplever har Sveriges bästa täckning. Undersökningen gjordes på personer mellan 16-65 år. Svaret lät inte vänta på sig, utan blev 65 procent röster för Telia i ett fält av tio olika operatörer. I testet visades en högre tillit av de äldre personerna i test fältet, men var även högst i de yngre åldersgrupperna.

En annan undersökning gjordes 2014. Där kontrollerades bl.a. hastigheten på olika mobiloperatörers Internet tjänster. Testen gjordes på 600 orter med Telia, Telenor, Tre, Tele2. Även där hade Telia högsta resultat, med bästa hastighet och täckning i alla testade modeller och mobilfabrikat på 227 orter.

Telia har många mobilabonnemang att välja på

Abbonemang

Som en pionjär i både fast och mobil telefoni, så har Telia skapat en stadig grund i det svenska folkets medvetande. Det hade aldrig lyckats utan att ha något att erbjuda. Telia erbjuder mobila abonnemang såsom, Kontantkort Refill där du inte har några fakturor eller någon bindningstid att tänka på. Ett kontantkort från Telia kan laddas med 4 olika prisplaner: Ladda Komplett, Ladda Allt, Ladda Enkel eller Ladda surf med priser från 49 kronor upp till 199 kronor per 31 dagarsperioder. De har även 3 stycken kontraktsbundna abonnemang i prisklasserna 99 kronor till 299 kronor per månad, med avtal från upp till 24 månaders bindningstid. Kika in i en Telia butik, eller på Telias hemsida för komplett information om de olika abonnemangen, vilka regler som gäller samt läsa om deras speciella Spotify-erbjudanden tillsammans med deras olika abonnemang.

Related posts