Härliga studenten, firandet har nästan redan börjat!

I år tar jag studenten och klassen har redan börjat förbereda både dekorationer och ett par sånger. Vi har använt musiken till ett par kända låtar men ändrat texten så att de passar in på just vår klass. Det känns skitkul verkligen! Jag kan inte fatta att tiden har gått så fort, känns verkligen som att jag började plugga för någon vecka sedan och nu är det redan slut. Hade tänkt ta ett sabbatsår och jobba lite men det blir nog att jag pluggar vidare direkt ändå.

Just det, glömde nästan berätta att jag bokade ett flak igår, ett studentflak. Fick veta att en långvarig aktör på studentflaksmarknaden i Stockholm är Studentflak.nu som funnits i över 10 år och har lång erfarenhet av att arrangera dessa fester. Kändes tryggt och när jag ringde hade de ett par flak kvar så det var tur. Det gäller nog att vara ute i god tid när man bokar både studentflak och studentskiva. Efter själva åket på flaket kommer jag vara ute i herrgården och fira där. Det blir plockmat och så klart en stor tårta. Jag hoppas verkligen att det blir en minnesvärd fest!

 Hoppas allt blir bra nu

Jag kan inte sluta tänka på det och det känns som att själva skolarbetet redan har börjat trappa av. Vi har haft flera slutprov och det är bara ett fåtal kvar. Igår började vi planera själva dekoren som vi ska hänga upp på flaket. Det blir ett stort tygstycke som vi ska dekorera. Sedan blir det så klart ballonger, serpentiner och björkris. Frågan är bara hur man ska fästa allt så att det verkligen sitter kvar under själva turen.

När jag bokade studentflaket bokade jag även en chaufför som är van att köra. Det knäs tryggt, man vill ju inte att något ska hända och jag kan tänka mig att det blir en riktigt bra stämning. Vi ska givetvis ha musik och stora högtalare också. Jag kan verkligen inte fatta att tiden gått så fort. Det är nästan så jag blir lite pirrig i magen. Många av klasskompisarna har jag känt sedan jag var liten, hoppas bara vi nu kan hålla kontakten framöver också!

Related posts